Meidän Tarinamme

Kurssini Oy:n Matka Aitouden Huipulle 

Vuonna 2021 kaksi kokenutta ammattipätevyyskoulutuksen asiantuntijaa, Mari Korhonen ja Simo Tjurin, tunnistivat markkinoiden muutoksen ja kasvavan tarpeen laadukkaalle asiakaspalvelulle. Molempien vankka kokemus myynnistä ja jatkokoulutuspalveluista loivat vahvan perustan uudelle yritykselle: Kurssini Oy. 

Mari ja Simo tiedostivat sen, että menestyäkseen he tarvitsevat mukaan parhaat mahdolliset osaajat. Ratkaiseva askel tiimin vahvistamisessa oli otettava ja niinpä he päättivät kääntyä Jouni Koskenniemen puoleen, joka oli tunnettu yhtenä maan parhaista ammattipätevyyskouluttajista.

Alku ei kuitenkaan ollut helppo. Vuoteen 2023 mennessä oli selvää, että strategiaa oli muutettava. Mari, Simo ja Jouni päättivät ottaa mukaan Niklas Nukarin ja Sampo Lämsän, jotka toivat mukanaan arvokasta kokemusta ja osaamista koulutusalalta. Tämä uusi tiimi päätti panostaa entistä enemmän kenttämyyntiin, joka kattoi sekä puhelin- että kasvokkaiset asiakaskohtaamiset. 

Kurssini Oy:n perusajatuksena on olla Pohjoismaiden laadukkain, helposti lähestyttävin ja ammattitaitoisin kouluttaja. Yrityksemme arvopohjaksi muodostui aitous: läpinäkyvä, helppo ja asiakkaalle todellista arvoa tuottava toiminta. Tämä arvo ohjaa kaikkea Kurssini Oy:n toimintaa. 

Kahden vuoden kuluttua yrityksemme perustamisesta, Kurssini Oy oli jo saavuttanut merkittävän virstanpylvään: yli 100 uutta kurssiasiakasta päivässä. Vuoden 2024 tavoitteeksi asetimme yli 40 000 kurssimerkintää, mikä on merkki yrityksemme kasvavasta menestyksestä. 

Tiimimme vahvistui entisestään, kun Matias Pohto, Joonas Korpela ja Saku Kvist alansa huippuosaajat, liittyivät mukaan varmistamaan, että asiakaskokemuksemme pysyy korkealla tasolla. Kurssini Oy:n sitoutuminen aitouteen näkyy myös siinä, kuinka avoimesti jaamme asiakkaidemme palautetta. Asiakkaamme ovat arvioineet kurssimme keskimäärin 4,6/5 tähden arvoisiksi, mikä on selkeä osoitus yrityksemme laadusta ja asiakastyytyväisyydestä.

Meidän tarinamme on vasta alussa, mutta perustajiemme visio, tiimimme sitoutuminen ja jatkuva pyrkimyksemme aitouteen lupaavat kirkasta tulevaisuutta yrityksellemme. Matkamme kohti koulutusalan parhaimmistoa Pohjoismaissa on inspiroiva esimerkki siitä, kuinka visio, tiimityö ja asiakaskeskeisyys voivat luoda menestyvän yrityksen.  

Tarvitsetko apua koulutusten valintaan?

Soita tai lähetä meille viesti niin me autamme!