Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitusehdot

Me, Kurssini Oy, kunnioitamme ja seuraamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin periaatteita, sähköisen liiketoiminnan ohjeistuksia sekä kuluttajasuojalainsäädäntöä.

Kurssien ja hinnoittelun tiedot

Ajantasaiset tiedot kursseistamme ja niiden hinnoista löytyvät verkkosivuiltamme. Ilmoitetut hinnat eivät sisällä arvolisäveroa, joka on 24 %.

Maksuvaihtoehdot

Koulutuksien maksut suoritetaan joko laskulla, tai maksamalla koulutukset ennakkoon Paytrail-maksupalvelun välityksellä ks. alla.

Tarjoamme seuraavia maksutapoja verkko-ostoksille:

Pankkimaksut voit suorittaa maksun mistä tahansa Suomen pankista. Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, Säästöpankki, S-Pankki ja Ålandsbanken ovat kaikki saatavilla. Maksutapahtuman yhteydessä Paytrail toimii maksun välittäjänä, ja maksu siirtyy turvallisesti suoraan omasta pankistasi.

Luottokorttimaksut kaupassamme voit maksaa käyttäen Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard ja American Express kortteja. Turvallisuutesi takaamiseksi käytämme Verified by Visa, MasterCard SecureCode ja American Express SafeKey varmennuspalveluita. Paytrail näkyy maksunsaajana luottokorttilaskullasi ja välittää kortilla suoritetun maksun eteenpäin. Korttimaksaminen on suojattua ja korttitietoja ei tallenneta kaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksaminen mobiilimaksutavoilla kuten Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto voit maksaa verkko-ostoksia suoraan pankkitililtäsi tai kortiltasi mobiilisovelluksen kautta. Pivo mahdollistaa myös Siirto-maksut, joita voi käyttää minkä tahansa Siirtoa tukevan sovelluksen kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Peruutusehto

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kirjallisesti, ennakkoon varattu koulutus 24 tuntia ennen koulutuksen alkamista. Perumattomasta koulutuksesta perimme koulutuksen hinnan.

Yhteydenotot Kurssini Oy
Osoite:
Kauppakatu 33 a 12, 53100 Lappeenranta
Y-tunnus: 3233628-9
Sähköposti: asiakaspalvelu@jatkokoulutus.com
Puhelin: 040 8659551

Tarvitsetko apua koulutusten valintaan?

Soita tai lähetä meille viesti niin me autamme!